www.ferospoj.cz :: Nabíječka na 4 baterie SHARE20V, 2+2, 3,5 A, EXTOL PREMIUM (29.04.2024 - 03:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nabíječka na 4 baterie SHARE20V, 2+2, 3,5 A, EXTOL PREMIUM

Nabíječka na 4 baterie SHARE20V, 2+2, 3,5 A, EXTOL PREMIUM

Nabíječka na 4 baterie SHARE20V, 2+2, 3,5 A, EXTOL PREMIUM je určena k rychlému nabíjení 20V baterií. Model umožňuje nabíjení 2 baterií najednou. Do modelu nabíječky Extol lze vložit 4 baterie, až při úplném nabití 2 baterií se automaticky začnou nabíjet 2 zbývající baterie. 

Nabíječka nabíjí, monituruje a vyhodnucuje nabití každé baterie samostatně, nezávisle na ostatních bateriích. Nabíječka může nabíjet baterie různých kapacit současně (nezávisle). Baterie s menší kapacitou se nabíjí rychleji než baterie s větší kapacitou. Nabíječka má elektronickou ochranu před nadproudem, přebíjením, přehřátím a chybovými signály a po nabití baterie se automaticky zastaví, takže baterii nemůžete přebít, pokud je připojena k nabíječce, ani po úplném nabití. Konektor nabíječky nebude napájen, pokud není baterie připojena k nabíječce.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nabíječka na 4 baterie SHARE20V, 2+2, 3,5 A, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!