www.ferospoj.cz :: Nabíjecí set USB a USB-C kabelu Cellularline, Qualcomm® Quick Charge™ 3.0, 18W (29.04.2024 - 17:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nabíjecí set USB a USB-C kabelu Cellularline, Qualcomm® Quick Charge™ 3.0, 18W

Nabíjecí set Cellularline QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 je praktický pomocník pro dobíjení Vašeho mobilního telefonu či tabletu. Set obsahuje adaptér s USB portem a kabel s vyztuženými koncovkami USB/USB-C. Technologie Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 umožňuje dobíjet zařízení nejvyšší možnou rychlostí. Navíc je nabíječka vybavena ochranou proti přetížení a zkratu. Kvalitní a odolný materiál zajistí, že Vám bude sloužit mnoho let. Můžete vybírat mezi variantou s klasickým síťovým adaptérem a praktickou autonabíječkou.

Prodej nabíjecích setů Cellularline QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nabíjecí set USB a USB-C kabelu Cellularline, Qualcomm® Quick Charge™ 3.0, 18W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!