www.ferospoj.cz :: Multimetr univerzální 300 V / 10 A, NEO tools (28.03.2024 - 13:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Multimetr univerzální 300 V / 10 A, NEO tools

Digitální multimetr od výrobce NEO tools s maximálním rozsahem napětí 10 A / 300 V je vyroben z odolného plastu a je potažen nylonovým krytem. Multimetr má 10 funkcí: měření střídavého a stejnosměrného napětí a proudu, měření elektrického odporu, test kontinuity elektrických vodičů, hFE test, měření kapacity, testování diod a měření teploty. Podsvícený LCD display umožňuje pohodlnou práci i při horších světelných podmínkách. Multimetr má automatické měřící rozsahy a pamatuje si poslední výsledky měření. Bezpečnost při používání výrobku zajišťuje evropská certifikace CE. Na digitální multimetr poskytujeme záruku v délce 2 roky.

Prodej digitálních multimetrů NEO tools je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Multimetr univerzální 300 V / 10 A, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!