www.ferospoj.cz :: Multimetr digitální (U, I, R), EXTOL CRAFT (27.04.2024 - 18:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Multimetr digitální (U, I, R), EXTOL CRAFT

Multimetr digitální (U, I, R) EXTOL CRAFT

Multimetr EXTOL CRAFT je ruční nářadí, které využijete ve domácí své dílně i jako profesionální pomůcku v zaměstnání. Dokáže rychle a přesně změřit DC i AC napětí, proud a odpor. Snadno se zapojí i ovládá a výsledky budete znát během okamžiku.

Digitální multimetr měří napětí až do 250 V, proud od 2 000 mikroampérů po 10 A a odpor až 2 000 ohmů. Při naměření vysokých hodnot vás upozorní akustickou signalizací. V našem sortimentu naleznete i další produkty z kategorie multimetrů.

Prodej digitálních multimetrů EXTOL CRAFT je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Multimetr digitální (U, I, R), EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!