www.ferospoj.cz :: Mulčovací kůra, Rašelina Soběslav (06.05.2024 - 22:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Mulčovací kůra, Rašelina Soběslav

Mulčovací kůra

Mulčovací kůra je vytříděná stromová kůra z jehličnatých stromů, která je vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny bez chemického ošetření proti škůdcům. Mulčovací kůra ochraňuje před extrémními výkyvy teplot během zimních i letních měsíců a účinně zabraňuje klíčení a růstu plevelů až o 90 % a zabraňuje přebytečnému výparu. Mulčovací kůra umožňuje nahrazení používání chemických herbicidů, které jsou nepříznivé pro životní prostředí. V eposlední řadě je mulčovací půda zdrojem budoucího půdního humusu. Mulčovací kůra je dodávána v pytlích po 70 litrech.

Použití mulčovací kůry

Mulčovací kůra se používá k nastýlání v okrasných zahradách, kolem keřů, stromů, živých plotů, květinových záhonů i truhlíků, travních ploch i pěšin v okrasných zahradách. Využívá se také ke krytí ploch na svazích i po výstavbách.

Podívejte se také na naši další nabídku substrátů, pěstitelských potřeb a zahradního nářadí.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Mulčovací kůra, Rašelina Soběslav naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!