www.ferospoj.cz :: MS UNIFIX na lepení a tmelení, Den Braven (19.04.2024 - 07:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

MS UNIFIX na lepení a tmelení, Den Braven

MS Unifix na lepení a tmelení Den Braven je univerzální All-in-One lepící a těsnící tmel na bázi MS polymerů. Tmel je vodotěsným mrazuvzdorný, odolává povětrnostním vlivům a UV záření. Po vytvrzení zanechává pevný a trvale pružný přetíratelný spoj. Použít jej lze na lepení vodotěsných spojů, na lepení a tmelení nerezové oceli, hliníku, mědí, olova, skla, obkladů, keramických dlaždic, smaltu, zrcadel, dřeva, zdiva, sádrokartonu apod. Tmel MS Unifix má vysokou přilnavost k podkladu bez použití příměru, lze ho použít i na vlhké povrchy. Může být aplikován i na kovy, nepůsobí na ně korozivně. Tento tmel je dodáván v kartuši o objemu 290 ml v bíléčerné nebo šedé barvě.

Prodej MS Unifix na lepení a tmelení Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu MS UNIFIX na lepení a tmelení, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!