www.ferospoj.cz :: Mořská panna Eyela na podvodním jednorožci (15.05.2024 - 07:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Mořská panna Eyela na podvodním jednorožci

Korunní princezna Eyela na svém krásném podvodním koni na návštěvě Meamare! Majestátní Eyela je korunní princezna všech elfů slunce v bayala® a nejlepší kamarádka elfí víly Feyi. Obě byly kouzelníkem přeměněny na mořské panny a nyní se společně potápějí za svými přítelkyněmi mořskými pannami. Figurka je součástí tematického světa bayala® od společnosti Schleich®.  

Schleich je německá společnost, která je na trhu již od roku 1950. Jejich předností jsou kvalitně zpracované figurky se skvělou povrchovou úpravou a jsou rájem pro dětské oči i ruce. Samozřejmostí je pečlivá kontrola materiálu a bezpečnosti figurek. Veškeré zboží a použité materiály vyhovují nejpřísnějším vnitrostátním i mezinárodním požadavkům či je dokonce předčí. Vyrábí především figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní. Figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Mořská panna Eyela na podvodním jednorožci naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!