www.ferospoj.cz :: Montážní box s nářadím (09.05.2024 - 01:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Montážní box s nářadím

Montážní box s nářadím je skvělou pomůckou pro začínající kutili a zvídavé ratolesti od 3 let. Malí stavitelé a opraváři v ní naleznou vše potřebné! Šrouby, matičky, kladivo a potřebný spojovací materiál. Vše je vyrobeno z masivního dřeva. Hra přispívá k rozvoji motoriky, představivosti, řešení problémů. Se sadou si děti pomocí hry můžou osvojit způsoby montování a manipulace s nástroji. Všechny části jsou vyrobeny z nezávadného materiálu a dítě se tak může naučit poznat jednotlivé nářadí bezpečně. Sada obsahuje 17 ks. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu. Velikost produktu: 24 x 12,8 x 15 cm.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Montážní box s nářadím naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!