www.ferospoj.cz :: Monopoly nové CZ (29.04.2024 - 11:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Monopoly nové CZ

Oblíbená hra Monopoly, nyní v novém obalu a s novými figurkami, byla vynalezena v Americe v době světové hosporářské krize. Je to hra na obchodování ve velkém a na rychlé zbohatnutí. Váš úspěch záleží na vašich spekulacích, rozumných investicích a chytrých obchodech. I když vám štěstí nepřeje, můžete využít hypoték a obchodů s ostatními hráči. Pokud se stanete nejbohatším hráčem a přivedete ostatní soupeře k bankrotu - vyhráli jste Monopoly. Při hře můžete využít rady pana Monopoly, které jsou součástí této nové edice.

Obsah balení:
  • herní plán, 8 figurek
  • 28 karet Kupní smlouva a 16 karet Šance a Pokladna
  • 32 zelených domů, 12 červených hotelů
  • 2 kostky, balíček peněz a návod ke hře

 

Pravidla hry:

Hráči umístí své herní figurky na políčko START a pomocí hodů kostkou se pohybují dokola po hracím plánu. Na políčkách jsou vyobrazeny pozemky, jež mohou hráči kupovat a stavět na nich malé domky či velké hotely. Přitom musí být stále ve střehu a hlídat si, zda jim na jejich zakoupené políčko žádný protihráč nešlápl, protože za to od něj dostává nekompromisní nájem. Peníze lze rovněž získat průchodem přes políčko START. Hráč s největším množstvím peněz, jež vlastní všechny nemovitosti ve hře, vyhrává.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Monopoly nové CZ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!