www.ferospoj.cz :: Moje první mozaika - smyslové vnímání (27.04.2024 - 19:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Moje první mozaika - smyslové vnímání

Moje první mozaika - jejda, těmto 6 zvířátkům chybí části na jejich srsti. Dokážete umístit správné typy srstí na správná místa? Zkuste jednotlivé části ohmatat a zjistěte, jakou srst má třeba zebra nebo slon. Mozaikové dílky lze snadno nalepit po odstranění vrchní vrstvy. Tato zvířecí mozaika podporuje nejen rozvoj hmatového smyslu, ale také pomáhá v rozpoznávání barev a tvarů.

Firma SES udává již od roku 1972 trendy ve výrobě výtvarných materiálů pro děti od 3 do 14 let. Od surovin až po finální výrobek se veškeré artikly této značky vyrábějí v Enschede v Holandsku, kde je továrna i hlavní kancelář firmy. Dlouhodobé zkušenosti jsou aplikovány na každý výrobek.
Mezi sadami naleznete zejména výtvarné sady, malování, sádrové odlitky, tvorba předmětů, také zatloukačky a dřevěné stavebnice. Velké oblibě se dlouhodobě těší první pastelka, kterou velmi snadno uchopí již roční dítě.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Moje první mozaika - smyslové vnímání naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!