www.ferospoj.cz :: Moje první malování štětcem a vodou - fantastická zvířata (29.04.2024 - 18:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Moje první malování štětcem a vodou - fantastická zvířata

SES Moje první malování štětcem a vodou. Namočte štětec do vody, začněte vybarvovat kouzelné kartičky s domácími zvířaty a sledujte, jak barevný obrázek ožívá. Po uschnutí je karta připravena k dalšímu malování. Malujte bez nepořádku s bezpečným štětcem, ze kterého nevypadávají chloupky.

Firma SES udává již od roku 1972 trendy ve výrobě výtvarných materiálů pro děti od 3 do 14 let. Od surovin až po finální výrobek se veškeré artikly této značky vyrábějí v Enschede v Holandsku, kde je továrna i hlavní kancelář firmy. Dlouhodobé zkušenosti jsou aplikovány na každý výrobek.
Mezi sadami naleznete zejména výtvarné sady, malování, sádrové odlitky, tvorba předmětů, také zatloukačky a dřevěné stavebnice. Velké oblibě se dlouhodobě těší první pastelka, kterou velmi snadno uchopí již roční dítě.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Moje první malování štětcem a vodou - fantastická zvířata naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!