www.ferospoj.cz :: Moje první elektrická vláčkodráha, BRIO (25.04.2024 - 22:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Moje první elektrická vláčkodráha, BRIO

Moje první elektrická vláčkodráha BRIO je skvělou hračkou pro malé nadšence do železnic. Sada obsahuje celkem 25 kusů kolejnic, nájezdů, spojek, horských bloků, tunel a samozřejmě i lokomotivu s vagónkem. Na střeše lokomotivy je umístěno tlačítko, kterým je možné vláček rozjet vpřed i zastavit. Lokomotivu pohání baterie AA, která není součástí balení - můžete ji dokoupit zde. Pod variantou 3372002 naleznete zvukovou signalizaci, kterou lze vláčkodráhu doplnit. Vhodné již pro děti od 18 měsíců.

Švédská značka BRIO byla první na světě, která začala vyrábět dřevěné vláčkodráhy. Tradice vysoké kvality a precizní výroby přetrvává už více než 130 let. Tyto hračky pomáhají dětem rozvíjet jemnou motoriku i manuální zručnost a učí je trpělivosti a kreativitě. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s vláčkodráhou budou později moci hrát i mladší sourozenci. 

Fungování vláčkodráhy i zvukové signalizace si můžete prohlédnout na videích:

Prodej vláčkodráhy BRIO je realizován po jednotlivých sadách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Moje první elektrická vláčkodráha, BRIO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!