www.ferospoj.cz :: Moderní elektrická mašinka - červená (04.05.2024 - 23:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Moderní elektrická mašinka - červená

Elektrická lokomotiva v červené barvě vhodná pro různé druhy vláčkodráh. Přepínač lokomotivy s předním a zadním pohonem je umístěný na její střeše. Součástí tohoto výrobku je i strojvedoucí umístěný v kabině lokomotivy, který lze z mašinky vyndat. Jednotlivé vagony se dají spojit magnetem. Mašinka funguje na baterii AAA, která není součástí balení. K lokomotivě je možné zakoupit další vagónky, které nejdete v naší kategorii Vláčky a koleje

Česká značka WOODY - to jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. Klade velký důraz na vysokou kvalitu a bezpečnost. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS".

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Moderní elektrická mašinka - červená naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!