www.ferospoj.cz :: Miniváleček Moltopren FLOCK, oboustranně kulacený, SPOKAR (30.04.2024 - 15:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Miniváleček Moltopren FLOCK, oboustranně kulacený, SPOKAR

Miniváleček Moltopren FLOCK, oboustranně kulacený, SPOKAR

Povrchová úprava těchto moltoprenových válečků je tvořena jemnými polyamidovými vlákny. Pro kvalitní vrchní lakování. Vyrobeno ze speciální polyuretanové pěny s hustotou 30kg/m³. V naší nabídce naleznete více variant produktu, které se od sebe liší šířkou, viz výše. Společně s válečkem Moltopren u nás můžete zakoupit i držadlo na váleček. Dále u nás naleznete různé malířské potřeby a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej miniválečků Moltopren FLOCK, oboustranně kulacený, SPOKAR je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Miniváleček Moltopren FLOCK, oboustranně kulacený, SPOKAR naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!