www.ferospoj.cz :: Mini dráha pro autíčka (08.05.2024 - 23:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Mini dráha pro autíčka

Malá dětská dráha pro autíčka. Sledujte, jak se vaše závodní autíčka předjíždějí! Tato závodní dráha bude oblíbenou součástí herny vašich dětí. Které ze závodních aut je nejrychlejší? Závoďte a zaznamenejte výsledky! Hračka rozvíjí fyzické dovednosti dětí. Dřevěná dětská autodráha, která je vhodná i pro úplně nejmenší závodníky. Stačí autíčko správně nastavit a pustit do dráhy. Vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva s plastovými detaily. Krásné barevné provedení.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. A v souladu s touto ideou se snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček této doby. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Mini dráha pro autíčka naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!