www.ferospoj.cz :: Midiváleček Polyamid 15, SPOKAR (30.04.2024 - 15:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Midiváleček Polyamid 15, SPOKAR

Midiváleček Polyamid 15, SPOKAR

Nový druh polyamidového potahu je tkaný metodou nekonečného vlákna, která minimalizuje možnost vypadávání vláken. Dále disponuje otevřenou strukturu (svazky vláken jsou ze 2/3 rozpletené) a speciální úpravou povrchu vláken. Výborně nasává barvu, snadno a rovnoměrně ji vydává, má velmi dlouhou životnost. Určen pro dokončovací malířské práce všemi druhy nátěrových hmot. Společně s válečkem Polyamid 15 u nás můžete zakoupit i držadlo na váleček. Dále u nás naleznete různé malířské potřeby a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej midiválečků Polyamid 15, SPOKAR je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Midiváleček Polyamid 15, SPOKAR naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!