www.ferospoj.cz :: Míchadlo stavebních směsí, dvourychlostní, 1800 W, EXTOL INDUSTRIAL (26.04.2024 - 23:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Míchadlo stavebních směsí, dvourychlostní, 1800 W, EXTOL INDUSTRIAL

Míchadlo stavebních směsí, dvourychlostní, 1800 W, EXTOL INDUSTRIAL

Dvourychlostní míchadlo s příkonem 1 800 W je určené k rozmíchání stavebních hmot - malty, omítkek, lepidel, spárovacích hmot, barev a laků. Míchadlo má silnou synchronizovanou převodovku, která přepíná mezi 2 rozsahy, a regulátor rychlosti pro jemnější přizpůsobení otáček vzhledem k hustotě míchané směsi. Elektronicky regulovaný start (tzv. soft start) brání vystříknutí míchané hmoty a zvyšuje bezpečnost práce. Elektromotor je vybaven kontrolní elektronikou, která zajistí konstantní otáčky během většího zatížení, což umožňuje rovnoměrné promíchání směsi. Elektromotor je vybaven kontrolní elektronikou, jež ho ochraňuje před přetížením. Větrací otvory motoru jsou umístěny z boku, takže motor je lépe chráněný proti vniknutí nečistot či vody. Uhlíky jsou přístupné zvenčí, a proto je jejich výměna snadná. Délka míchací metly je 600 mm, průměr míchacího koše 140 mm.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • možnost regulace otáček - 6 pozic pro nastavení rychlosti míchání
  • spínač s aretací
  • ochrana motoru proti přetížení
  • dobrá stabilita při opření o zeď nebo položení na zem
  • snadno vyměnitelné uhlíky

Elektrické nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Míchadlo stavebních směsí, dvourychlostní, 1800 W, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!