www.ferospoj.cz :: Míchadlo stavebních směsí, dvoumetlové, 1800 W, EXTOL PREMIUM (25.04.2024 - 16:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Míchadlo stavebních směsí, dvoumetlové, 1800 W, EXTOL PREMIUM

Míchadlo stavebních směsí, dvoumetlové, 1800 W, EXTOL PREMIUM

Míchadlo se dvěma metlami s příkonem 1 800 W je určené k rozmíchání a přípravě stavebních hmot - malty, omítky, lepidel, spárovacích hmot, barev a laků bez obsahu organických hořlavých rozpouštědel, např. acetonu. Dvoumetlové míchadlo oproti jednoduchému práci urychluje a zkvalitňuje, protože nepoužívá vyšší otáčky (při nichž může poklesnout kvalita míchání). Metly s opačným směrem otáčení vůči sobě také zabraňují otáčení nádoby s míchanou směsí a ulehčují tak práci. Za pomoci míchadla zvládnete rozmíchat cca 90 litrů směsi. Délka míchací metly je 600 mm, průměr míchacího koše 120 mm.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • s dvoumetlovým míchadlem je možné míchat větší objemy směsi (< 90 litrů)
  • funkce pozvolného náběhu otáček („soft start") a protiběžné otáčení metel zabraňují vystříknutí míchané směsi z nádoby
  • kontrolní elektronika motoru udržuje konstantní otáčky i během zatížení
  • regulátor otáček
  • funkce „auto-stop carbon brush" automaticky vypne chod míchadla, pokud dojde k opotřebení uhlíků
  • pevné držadlo s kovovou konstrukcí

Elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Míchadlo stavebních směsí, dvoumetlové, 1800 W, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!