www.ferospoj.cz :: Město - smetánková zmrzlinárna (06.05.2024 - 03:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Město - smetánková zmrzlinárna

Obchod se smetánkovou zmrzlinou je ve městě vyhledávaný. Sada obsahuje krásnou budovu v nebesky modré barvě, pult, stůl a barevné zrmzliny . Zmrzlinové kopečky můžete vložit do kornoutu.Prostor obchodu můžete rozšířit pomocí stropní desky a uličky. Maminka z rodiny Javorových kočiček tady prodává. Část obchodu se dá umístit do tramvaje a to tak, že na tramvajovou otevřenou boční část vložíte markýzy a zábradlí z obchodu se zmrzlinou. Kombinujte s dalšími budovami v městské řadě, jako je například Velký obchodní dům, Delikátní restaurace a Návrhářské studio, které vám pomohou vytvořit si vlastní městskou část. Můžete také upravit svou stavbu nahrazením zábradlí a markýz, které jsou součástí budovy (všechny jsou prodávány samostatně).

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), díky čemuž můžete připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Město - smetánková zmrzlinárna naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!