www.ferospoj.cz :: Město - rozkvetlé květinářství (06.05.2024 - 01:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Město - rozkvetlé květinářství

Město - Rozkvetlé květinářství je rozkošná budova plná pestrobarevných květin. Rozkvetlé květinářství nabízí čerstvě řezané květiny, které si můžete nechat uvázat do překrásných pugétů a ty si můžete odnést domů. Vše je vystaveno na přehledných regálcích. Budova je ozdobena nádhernými rytinami. Otevřený prostor s podhledy a průchody úžasně rozšiřuje obchod a vzniká tím více místa na zábavu při nakupování. Pugéty lze umístit do ručiček figurek. Majitelkou obchodu je starší sestra Javorové kočičky (figurky nejsou součástí výrobku). Rozkvetlé květinářství se bude náramně vyjímat vedle dalších obchodů jako je například Módní butik (prodejné samostatně). Umístěte svůj obchod do Velkého obchodního domu (prodejný samostatně). Vytvořte nádhernou atmosféru tím, že obložíte květinami části budovy.

Figurky nejsou součástí produktu. 

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), díky čemuž můžete připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Město - rozkvetlé květinářství naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!