www.ferospoj.cz :: Merkur stavebnice Classic C04, 213 dílů, 183 modelů (05.05.2024 - 22:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Merkur stavebnice Classic C04, 213 dílů, 183 modelů

Exkluzivní stavebnice Merkur, která je balená v předválečném designu a je replikou podobné stavebnice z minulého století a obsahuje 213 dílů z kterých lze sestavit až 183 modelů. Je vyrobena včetně veškerých součástek z původních materiálů. Jako barvu naleznete zinek, patinu či bezbarvý lak (klasické merkurové barvy). Díly jsou uložené ve vložkách jako u původních stavebnic (vložky jsou kovové nebo papírové). Některé modely stavebnice Merkur patří k náročnějším kouskům, ale tato je vhodná i pro děti, které s Merkurem začínají nebo dostanou stavebnici úplně poprvé. 

Modely, které děti sestaví jsou určené pro hraní. Jsou odolné s nízkou hmotností. Balení stavebnice má rozměry 36 x 28 x 5 cm a obsahuje knížku s návodem ve stylu 30tých let. Stavebnici doporučujeme pro děti ve věku 6+ pro kluky i pro holky. Není vhodná pro děti mladší 3 let.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Merkur stavebnice Classic C04, 213 dílů, 183 modelů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!