www.ferospoj.cz :: Merkur 6 univerzální stavebnice, 940 dílů, 100 modelů (06.05.2024 - 07:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Merkur 6 univerzální stavebnice, 940 dílů, 100 modelů

Velká univerzální stavebnice Merkur se skládá ze 940dílů vč. šroubováčku a šroubovacích spojů a pomocí jednoduchého návodu z ní můžete postavit až 100 různých modelů.  Sestava je bohatá na součástky pro stavbu mnoha modelů. Obsahuje velká traktorová kola, ozubená převodová kola, dlouhé úhelníky, pásky. Mladý konstruktér dokáže postavit traktory, jeřáby, kolesová rypadla, nákladní automobily a další. Se stavebnicí Merkur se meze nekladou. Některé modely stavebnice Merkur patří k náročnějším kouskům, ale tato je vhodná i pro děti, které s Merkurem začínají nebo dostanou stavebnici úplně poprvé. 

Modely, které děti sestaví jsou určené pro hraní. Jsou odolné s nízkou hmotností. Balení stavebnice má rozměry 53 x 35 x 5,5 cm a váží 4 kg. Stavebnici doporučujeme pro děti ve věku 6+ pro kluky i pro holky. Není vhodná pro děti mladší 3 let.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Merkur 6 univerzální stavebnice, 940 dílů, 100 modelů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!