www.ferospoj.cz :: Merkur 5 univerzální stavebnice, 767 dílů, 85 modelů (06.05.2024 - 07:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Merkur 5 univerzální stavebnice, 767 dílů, 85 modelů

Třívrstvá univerzální stavebnice Merkur se skládá ze 767 dílů vč. šroubováčku a šroubovacích spojů a pomocí jednoduchého návodu z ní můžete postavit až 85 různých modelů.  Sestava je bohatá na součástky pro stavbu mnoha modelů. Obsahuje návodovou knížku, pásy, velká kola, dlouhé úhelníky atd.. Mladý konstruktér dokáže postavit traktory, jeřáby, kolesová rypadla, nákladní automobily a další. Se stavebnicí Merkur se meze nekladou. Některé modely stavebnice Merkur patří k náročnějším kouskům, ale tato je vhodná i pro děti, které s Merkurem začínají nebo dostanou stavebnici úplně poprvé. 

Modely, které děti sestaví jsou určené pro hraní. Jsou odolné s nízkou hmotností. Balení stavebnice má rozměry 36 x 27 x 8 cm a váží 3,9 kg. Stavebnici doporučujeme pro děti ve věku 6+ pro kluky i pro holky. Není vhodná pro děti mladší 3 let.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Merkur 5 univerzální stavebnice, 767 dílů, 85 modelů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!