www.ferospoj.cz :: Měrka na závity, výrobce Kraftwerk (24.04.2024 - 14:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Měrka na závity, výrobce Kraftwerk

Měrky závitů od výrobce Kraftwerk je kvalitní nástroj určený pro všechny, který potřebují zjistit stoupání u konkrétního šroubu nebo závitové tyče. Měrky jsou určeny pouze pro metrické závity.
Se sadou závitových měrek zjistíte stoupání pro metrické závity od 0,25 - 6,0 mm. Jednotlivé plátky přikládáte k vybranému šroubu a snažíte se je zasadit mezi jednotlivé závity šroubovice. Na každém plátku je označení stoupání takže během chvilky zjistíte vše potřebné.

Závitové měrky by neměly chybět v žádné řemeslné dílně nebo montážním kufříku, jedná se o malého pomocníka, který nezabere velké místo ale umí rychle pomoci.

Prodej závitových měrek je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Měrka na závity, výrobce Kraftwerk naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!