www.ferospoj.cz :: Mazlící pejsek IPO (08.05.2024 - 01:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Mazlící pejsek IPO

Mazlící pejsek "IPO" patří mezi plyšové kamarády z kolekce Niny. Všichni mazlíčci z této kolekce žijí velmi blízko za obzorem v lese zvaném „Niniwoods". Každý z nich si chce najít svého dětského kamaráda, mazlit se s ním, hrát si nebo ho utěšovat, když je smutný. IPO má v hlavě samé nesmysly! Pořád něco vymýšlí a je s ním velká legrace. Rád by se stal tvým nejlepším kamarádem. Dovednosi IPO: ouška při doteku šustí, závěsné plastové kolečko slouží zároveň jako kousátko. Při pohybu zazvoní rolnička.

Výrobky značky Niny spadají pod českou společnost Olymptoty. Výrobky vznikají ve spolupráci s Britou Hurter, což je osobitá a uznávaná německá designérka. Hračky Niny se zaměřují především na naše nejmenší a to již od jejich narození - věk 0+. Kvalita a bezpečnost použivých materiálů je samozřejmostí.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Mazlící pejsek IPO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!