www.ferospoj.cz :: Matice závěsná DIN 582, nerez A2 (16.04.2024 - 22:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice závěsná DIN 582, nerez A2

Nerezové závěsné matice DIN 582, spojovací prvky, s kterými můžete vytvořit tzv. závěsné oko, využitelné v mnoha zámečnických a stavebních projektech. Vhodná zejména pro navaření na konstrukce a závěsy.

Závěsné matice na této produktové kartě jsou vyrobeny z nerezu A2, který odolává korozi ve vlhkém prostředí a v běžných povětrnostním podmínkám. Není vhodný do aplikací v agresivním prostředí nebo pro spoje trvale pod vodou. Matice vyhovují technické normě DIN 582.

Rozměrové varianty nerezových závěsných matic naleznete výše. Matice DIN 582 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím, v co nejkratší lhůtě Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice závěsná DIN 582, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!