www.ferospoj.cz :: Matice uzavřená klobouková nízká, DIN 917, jemný závit, bez úpravy (25.04.2024 - 23:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice uzavřená klobouková nízká, DIN 917, jemný závit, bez úpravy

Matice uzavřená klobouková nízká, jemný závit, bez úpravy. Jedná se o šestihrannou matici s  nízkým kloboukem, která je uzavřená a šroubovat se tak dá jen do délky svého závitu. Matice má jemný metrický závit, který se používá ve speciálních případech, například v automobilovém nebo leteckém průmyslu pro jeho vyšší odolnost proti vibracím. Kromě toho se používá například na tenkostěných trubkách, protože hrubý závit by zasahoval příliš hluboko a mohl by snížit mechanickou odolnost trubky Tento typ ocelové matice je bez povrchové ůpravy. Odpovídá technické normě DIN 917.

Prodej uzavřených nízkých kloboukových matic bez úpravy je realizován ve více rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. 
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice uzavřená klobouková nízká, DIN 917, jemný závit, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!