www.ferospoj.cz :: Matice trapézová 6HR, s DVOUCHODÝM závitem, bez úpravy (27.04.2024 - 14:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice trapézová 6HR, s DVOUCHODÝM závitem, bez úpravy

Šestihranná trapézová matice je matice se speciálním trapézovým dvouchodým závitem. Trapézový závit se používá tam, kde by metrický závit nevydržel a tam, kde je třeba rychlejší posun po závitu. Matice je vyrobena z oceli a není dále povrchově upravena. Je určena pouze pro trapézové tyče s dvouchodým závitem. Pokud hledáte jiný typ matice s trapézovým závitem, v nabídce máme šestihranné a válcové.

Prodej šestihranných trapézových matic s dvouchodým závitem je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice trapézová 6HR, s DVOUCHODÝM závitem, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!