www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná s ozubeným límcem DURLOK, pevnost 12, bez úpravy (19.04.2024 - 12:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná s ozubeným límcem DURLOK, pevnost 12, bez úpravy

Matice šestihranná s límcem ozubeným DURLOK, pevnost 12 je vyrobena bez povrchové úpravy z pevné oceli. Pojistné šestihranné matice s ozubeným límcem DURLOK jsou využívány pro šroubové spoje, které jsou vystavovány vibracím nebo větším otřesům. Technologie DURLOK zabraňuje samovolnému povolování šroubového spoje. Tato technologie umožňuje opakované využití matic, neboť jejich montáží a demontáží dochází k minimálnímu opotřebení matice.

Rozměrové varianty šestihranných matic s ozubeným límcem DURLOK, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Pokud je aktuální dostupnost výše nabízených matic Na dotaz, poptejte nás prosím, obratem Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná s ozubeným límcem DURLOK, pevnost 12, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!