www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná přesná s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) (19.04.2024 - 03:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná přesná s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN)

Šetihranná matice s metrickým jemným závitem, pevnost 8, DIN 934 / ČSN 021401

Matice s jemným metrickým závitem se používá pouze ve speciálních případech, kdy potřebujeme vytvořit šroubový spoj o malých rozměrech, nebo tam kde hrozí stržení spoje namáháním.

Tato speciální matice s jemným metrickým závitem disponuje pevností 8. Vždy platí, že matice využitá pro spoj musí mít stejnou, nebo vyšší pevnost, než šroub, který s ní ve spoji kombinujeme.

Matice je vyrobena z oceli a povrch je upraven žárovým zinkováním. Metoda žárového zinkování zaručuje ještě vyšší ochranu proti korozi, než metoda galvanického pozinkování.

Varianty matice, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti jednotlivých variant naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametry - průměr závitu a stoupání závitu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co právě potřebujete. Matici můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná přesná s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!