www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná přesná levá s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, zinek černý (29.03.2024 - 11:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná přesná levá s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, zinek černý

Šestihranná matice s metrickým jemným levým závitem, pevnost 8, DIN 934 / ČSN 021401/ ISO 8673 se používá pouze ve speciálních případech (například ve spojení se závitovou tyčí o stejném metrickém levém závitu). Rozdíl mezi tímto levým a klasickým pravým závitem je ve stoupání závitu vůči ose, tedy směru utahování. Tato speciální matice s jemným levým metrickým závitem disponuje pevností 8. Vždy platí, že matice využitá pro spoj musí mít stejnou, nebo vyšší pevnost, než šroub, který s ní ve spoji kombinujeme. Matice je vyrobena z vysoce kvalitní oceli a povrch je upraven pozinkováním černým galvanickým zinkem, které chrání součástku proti korozi.

Prodej šestihranných matic je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku/zpětné info.

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná přesná levá s jemným závitem, DIN 934, pevnost 8, zinek černý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!