www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, bez úpravy (28.03.2024 - 16:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, bez úpravy

Matice šestihranná přesná je vyrobena z oceli, bez povrchové úpravy v normě DIN 934 a je klasickým prvkem v rámci kategorie spojovací materiál. Společně s metrickým šroubem ji využijete při široké škále Vašich prací, ať už se bude jednat o práci s kovem, dřevem, plasty či jiným materiálem.

Prodej šestihranných matic přesných je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranné matice můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených matic Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!