www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná OVERSIZE, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) (26.04.2024 - 15:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná OVERSIZE, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN)

Šestihranná matice OVERSIZE, DIN 934, pevnost 8 je ocelová matice se zvětšeným metrickým závitem. Po výrobě matic dle normy 934~  jsou matice následně žárově pozinkované. Matice má vysokou pevnost, oversize metrický závit a nabízíme ji v průměru M8 až M42. Používá se na běžné montážní práce s vyššími požadavky na pevnost.

Oversize - pro tento rozšířený systém se k výrobě používají standardní šrouby s třídou tolerance 6g, následně se pokovují ponorem a finální závity jsou označovány jako OVERSIZE nebo taky „nadrozměrný".
K těmto maticím vyhovují pouze tyče / šrouby , jejichž závit je také „nadrozměrný". Tyto tyče a matice nemají běžné tolerance závitů, ale tolerance závitu je posunutá přibližně o 0,3mm a přesné hodnoty rozměrů v současné době nejsou definované žádnou normou. Tento druh spojení tyče a matice se doporučuje používat jako sadu.

Prodej šestihranné matice oversize, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná OVERSIZE, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!