www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná, DIN 431B , nízká forma, trubkový závit, nerez A4 (28.03.2024 - 14:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná, DIN 431B , nízká forma, trubkový závit, nerez A4

Šestihranná nízká matice s trubkovým závitem je vyrobena z nerezu A4, tedy velmi odolné formy nerezivzdorné oceli. Materiál odolává a agresivním podmínkám, například obsahu solí, kyselin ve vlhkém prostředí. Tato matice ve tvaru šestihranu s inkorporovaným trubkovým závitem je určena především pro aplikace při spojování trubek pomocí šroubových spojů. Matice má nízkou hlavu, která na šroubovém spoji nepřekáží, protože šroubový spoj je krátký.

Prodej nerezových šestihranných nízkých matic je realizován po jednotlivých kusech. Vyberte si vhodnou rozměrovou variantu z tabulky výše. Pohodlně si vyfiltrujte vhodný průměr závitu pomocí zelené šipky v zápatí popisu. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná, DIN 431B , nízká forma, trubkový závit, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!