www.ferospoj.cz :: Matice samojistná, DIN 985, UNC závit, pozinkovaná (28.03.2024 - 11:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice samojistná, DIN 985, UNC závit, pozinkovaná

Matice samojistná, DIN 985, UNC závit je bíle pozinkovaná a  využívá se u namáhaných spojů. Vnitřní závit této spojovací součástky je UNC (unifikovaný palcový závit hrubý). Závit má stejný profil jako závit metrický (ISO68) s vrcholovým úhlem 60°, avšak průměry a stoupání jsou dány v palcové míře (dle normy ISO725). Matice lze tedy využít ve speciálních případech, například v automobilovém nebo leteckém průmyslu pro jeho vyšší odolnost proti vibracím. Odpovídá technické normě DIN 985 / ČSN 021492 / ISO 10511.

Prodej bíle pozinkovaných samojistných matic je realizován ve více rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice samojistná, DIN 985, UNC závit, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!