www.ferospoj.cz :: Matice samojistná, DIN 985, nerez A4-80 (28.03.2024 - 17:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice samojistná, DIN 985, nerez A4-80

Matice samojistná, DIN 985 je vyrobena z nerezu A4, který zajišťuje ochranu proti korozi. Využívá se u namáhaných spojů, na které působí různé vibrace nebo povětrnostní vlivy. Tento spojovací prvek není nutné jistit pérovou podložkou. Ta je v případě samojistné matice zastoupena silonovou vložkou. Odpovídá technické normě DIN 985 / ČSN 021492 / ISO 10511.

Prodej nerezových samojistných matic je realizován ve více rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice samojistná, DIN 985, nerez A4-80 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!