www.ferospoj.cz :: Maňásek Ovečka Olivia (07.05.2024 - 13:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Maňásek Ovečka Olivia

Každý plyšák z naší kolekce má své jméno a svůj vlastní příběh, který najdete v knížečce u každého z nich. Maňásek Ovečka Olivia je skvělou plyšovou hračkou, která přiměje vaše děti vymýšlet stále nové a nové příběhy. Maňásci jsou hračkou, se kterou lze předvádět různé hry dětem již v kočárku.

Značka Lumpin spadá pod českou společnost Olymptoy. Ta je známá především svou značkou Woody. Předností plyšových hraček Lumpin je design a kvalitní zpracování. Jsou vhodné pro všechny děti již od narození. Každý Lumpin má svůj příběh. Všechno to ale začalo, když se plyšovému medvídku Lumpinovi přestalo líbit, že už není tak často mazlený, jako o tom slýchával z vyprávění od své maminky. Rozhodl se proto, že to změní a že nás znovu naučí tomu, co všichni podvědomě chceme: Rozvíjet lásku, fantazii, prostě si hrát a mít někoho moc rád. Každý pochází z jiného konce světa, ale i přesto mají mnoho společného. Všichni pro nás chtějí být těmi nejlepšími kamarády, chtějí s námi trávit náš volný čas, být s námi, když usínáme a probouzíme se. Těšte se na příběhy „lumpinů".

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Maňásek Ovečka Olivia naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!