www.ferospoj.cz :: Malta spárovací, JOINT FIX, Den Braven (27.04.2024 - 20:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Malta spárovací, JOINT FIX, Den Braven

Malta spárovací, JOINT FIX, Den Braven

Spárovací malta JOINT FIX je určená k okamžitému použití, jedná se o předem připravenou spárovací maltu vhodnou pro opravy spár ve zdivu, obkladech, pro spárování plotovek a lícovek s nadměrnou šířkou spár až do 2 cm.

Vlastnosti spárovací malty JOINT FIX

Jedná se o hmotu v kartuši s velmi dlouhou trvanlivostí, na bázi disperzních polymerů a přísad s optimálním adhezním složením pro venkovní i vnitřní prostředí. Spárovací malta JOINT FIX, Den Braven se vyznačuje vysokou přilnavostí na zdivo, beton, dlažbu i kámen, je odolná vůči povětrnostním podmínkám a slunečnímu (UV) záření. Je vhodná pro aplikaci na suché i mírmě vlhké podklady. Aplikace spárovací malty je velmi snadná a rychlá, hmota je bez zápachu, lze ji přetírat akrylovými a disperzními barvami. Při práci s předem připravenou spárovací maltou JOINT FIX nevzniká žádný nepořádek.

Kde je možné použití spárovací malty JOINT FIX?

Malta je vhodná pro opravy vydrolených spár ve zdivu, obkladech, pro spárování plotovek a lícovek s nadměrnou šířkou spár až do 2 cm. Je vhodná pro opravy omítek a pohledových betonů bez statické funkce. Spárovací maltu lze díky svým vlastnostem použít v interiéru i v exteriéru.
Spárovací maltu nelze používat v místech trvale zatážených vlhkem a vodou a nelze ji aplikovat na podklady z PE, PP a teflon. Aplikaci nelze provádět, pokud je podklad zmrzlý nebo je teplota prostředí nižší než +5 °C.

Návod k aplikaci

Podklad musí být čistý, suchý nebo mírně vlhký, pevný a zbaven mastnoty, nesmí být zmrzlý. Naneste spáru pomocí aplikační pistole. Pro optimání výsledek chraňte povrch během aplikace a schnutí před slunečním zářením. Po 5-10 minutách ručně odstraňte přebytky spárovací malty kartáčem nebo vlhkou houbou.

Čištění

Materiál ihned očustěte technickým benzínem. Ruce omyjte vodou, mýdlem a naneste reparační krém. Při práci se spárovací maltou JOINT FIX doporučujeme používat ochranné rukavice.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Malta spárovací, JOINT FIX, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!