www.ferospoj.cz :: Magnetický držák s přísavkou a bezdrátovým nabíjením Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless (29.03.2024 - 07:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Magnetický držák s přísavkou a bezdrátovým nabíjením Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless

Univerzální magnetický držák mobilních telefonů Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Držák jednoduše přichytíte pomocí přísavného podstavce na čelní sklo automobilu nebo na palubní desku a přiložíte k němu Váš mobilní telefon s magnetickou destičkou. Možností umístění magnetu na Vaše zařízení je několik - můžete vložit kovový žeton za kryt telefonu či přilepit 3M páskou destičku na záda či ochranný kryt. Technologie MFR používá 4 menší magety místo jednoho silného, Váš telefon bude tedy bezpečně uložen i při sebevětších otřesech způsobených stavem silnice. Zároveň tato technologie výrazně redukuje rušení signálu telefonu. Výsuvné rameno o maximální délce 16 cm si můžete pomocí otočného kloubu nastavit do ideálního pozorovacího úhlu.

Největší výhodou tohoto držáku je možnost bezdrátového nabíjení - držák jednoduše připojíte k nabíjecímu adaptéru pomocí micro USB kabelu, který je samozřejmě součástí balení. Rychlé nabíjení umožňuje cívka s výkonem 15W, držák podporuje Qi nabíjení a chrání Váš telefon před přehřátím. Vybitý telefon tedy můžete bez problémů dobít i během krátké jízdy. Pokud sdílíte automobil s držákem ve vícečlenné rodině, s kamarády či s kolegy, můžete si dokoupit sadu náhradních plíšků pro magnetické držáky. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Pro využití maximální rychlosti nabíjení je nutné použít příslušný nabíjecí adaptér (není součástí balení).

Prodej magnetických držáků Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Magnetický držák s přísavkou a bezdrátovým nabíjením Cellularline MAG4 Pilot Force Wireless naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!