www.ferospoj.cz :: Magnetický držák FIXED Icon Air Vent do ventilace (28.03.2024 - 10:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Magnetický držák FIXED Icon Air Vent do ventilace

Magnetický držák mobilních telefonů FIXED ICON Air Vent je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Univerzální držák můžete přichytit pomocí podstavce do ventilační mřížky automobilu a díky otočnému kloubu v rozsahu 360° si ho nasměrujete do zorného pole přesně podle Vašich potřeb. Oproti klasickým velkým držákům šetří místo na palubní desce, nepřekáží ve výhledu a nepotřebuje žádné složité nastavování. Váš telefon (ale i navigace či menší tablet) bude bezpečně uložen i při sebevětších otřesech na českých silnicích díky šesti extra silným magnetům skrytým v elegantním těle držáku. Největší výhodou tohoto držáku je jednoduché vložení telefonu - jednoduše přiložíte mobil s kovovou destičkou na zadní straně či obalu k držáku a můžete vyrazit. Dvě tyto destičky jsou součástí balení. Další praktickou předností držáku FIXED ICON je úchyt na nabíjecí kabel na zadní straně, takže Vaše pozornost nebude snížena hledáním kabelu pod palubní deskou či sedačkou. Třešničkou na dortu je prestižní designové ocenění ePDA 2019, které si FIXED ICON vysloužil díky spolupráci s českým návrhářským studiem NOVO. Používání držáku FIXED ICON je maximálně intuitivní a návykové. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Prodej držáků telefonů do auta FIXED Icon Air Vent je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Magnetický držák FIXED Icon Air Vent do ventilace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!