www.ferospoj.cz :: Magnetický držák do ventilace Cellularline Mag4 Handy Force (20.04.2024 - 06:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Magnetický držák do ventilace Cellularline Mag4 Handy Force

Univerzální magnetický držák mobilních telefonů CellularLine MAG4 HANDY FORCE je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Miniaturní držák jednoduše přichytíte pomocí podstavce do mřížky ventilace a přiložíte k němu Váš mobilní telefon, GPS či MP3 přehrávač s magnetickou destičkou. Možností umístění magnetu na Vaše zařízení je několik - můžete vložit kovový žeton za kryt telefonu či přilepit 3M páskou destičku na záda či ochranný kryt. Technologie MFR používá 4 menší magety místo jednoho silného, Váš telefon bude tedy bezpečně uložen i při sebevětších otřesech způsobených stavem silnice. Zároveň tato technologie výrazně redukuje rušení signálu telefonu.

Pokud sdílíte automobil s držákem ve vícečlenné rodině, s kamarády či s kolegy, můžete si dokoupit sadu náhradních plíšků pro magnetické držáky. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Prodej magnetických držáků CellularLine MAG4 HANDY FORCE je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Magnetický držák do ventilace Cellularline Mag4 Handy Force naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!