www.ferospoj.cz :: Magnetická mapa s obrázky a společenská hra, 3 v 1 (18.04.2024 - 10:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Magnetická mapa s obrázky a společenská hra, 3 v 1

Magnetická mapa s obrázky 3 v 1 v sobě ukrývá nástěnné puzzle, společenskou hru a školní pomůcku. Pomůže dětem zorientovat se v zeměpise, učí se tak poznat, kam jednotlivé dílky patří. Díky obrázkům na každém dílku děti vidí, co je charakteristické pro každý okres nebo zemi, co se kde pěstuje, vyrábí, těží, kde žijí jaká zvířata a kde se nachází jaké hrady či zámky. Po sestavení celé mapy si mohou děti zahrát vědomostní hru. Design a kresby pocházejí od českých designerů.

Prodej magnetických map je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Magnetická mapa s obrázky a společenská hra, 3 v 1 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!