www.ferospoj.cz :: Luxusní pouzdro typu kniha CellularLine SUITE pro Apple iPhone (27.04.2024 - 23:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Luxusní pouzdro typu kniha CellularLine SUITE pro Apple iPhone

Luxusní pouzdro typu kniha CellularLine SUITE je elegantní a profesionálně vypadající ochrana vašeho mobilního telefonu Apple iPhoneOchranné pouzdro je vyrobené z vysoce kvalitní kůže (vera pelle®), nezvětšuje příliš rozměry telefonu a vnitřek je pokryt výstelkou z mikrovlákna. Pouzdro chrání nejen boky a záda přístroje, ale také displej před poškrabáním, nečistotami nebo případnými pády. Na vnitřní straně odklápěcí části se nachází praktická kapsa na kreditní kartu či vizitku.

Prodej pouzder typu kniha CellularLine SUITE pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Luxusní pouzdro typu kniha CellularLine SUITE pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!