www.ferospoj.cz :: Lopata srdcovka s dřevěnou násadou (29.04.2024 - 02:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lopata srdcovka s dřevěnou násadou

Lopata srdcovka s dřevěnou násadou

Lopata srdcovka je dodávaná s bukovou násadou, která je dlouhá 1300 mm. Rozměr lopaty činí 240 x 280 mm. Na výběr máte ze dvou variant, které se od sebe liší barevným provedení - kladívkový lak či černá barva. Pokud potřebujete jen lopatu, prohlídněte si naši nabídku. Nebo potřebuje jen násadu, i tu máme. Lopata srdcovka je nepostradatelné nářadí nejen na stavbě ale i na zahradě či chalupě. Dále u nás naleznete lopaty, rýče, krumpáče a hrábě a nespočet další zahradní techniky, která se Vám může hodit.

Prodej lopat srdcovka s dřevěnou násadou je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lopata srdcovka s dřevěnou násadou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!