www.ferospoj.cz :: Likvidátor plísní s dlouhodobým účinkem, Den Braven (19.03.2024 - 06:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Likvidátor plísní s dlouhodobým účinkem, Den Braven

Likvidátor plísní s dlouhodobým účinkem Den Braven je prostředek pro odstranění plísní a prevenci jejich vzniku. Lze ho použít na zdi, stropy, beton, kámen, omítky a další stavební materiály. Mimořádně se hodí pro okolí van, umyvadel, oken a dveří. Plíseň účinně likviduje a působí preventivně proti vzniku hub, řas, mechlm, bakteriím, kvasinkám, virům a sporám. Před použitím se nedoporučuje plísně mechanicky odstraňovat. Likvidátor plísní lze také přimísit do malířských vodou ředitelných barev. V tomto případě je dávkování 25 až 50 ml na 1 kg nátěrové hmoty.

Prodej likvidátorů plísní s dlouhodobým účinkem Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Likvidátor plísní s dlouhodobým účinkem, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!