www.ferospoj.cz :: Leštička rotační, 180 mm, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 22:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Leštička rotační, 180 mm, EXTOL PREMIUM


Leštička rotační, 180 mm, EXTOL PREMIUM

Rotační leštička s kotoučem o průměru 180 mm je vhodná k rychlému a suchému leštění automobilů, podlah, chromovaných povrchů, povrchové úpravy, k voskování či k odstraňování vodního kamene. Díky silnému motoru s příkonem 1 100 W je leštička vhodná také na těžší leštící práce, kde je zapotřebí více síly. Leštičku je možno s použitím brusného papíru na nosném kotouči či jiným kotoučem používat také k odstranění povrchových úprav (např. barev a laků), rzi, patiny atd. Leštička je vybavena systémem pozvolného rozběhu (soft start) a elektronickým systémem udržování stálého výkonu.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • příslušenství v balení: leštící kotouč z ovčího rouna
  • ergonomická D rukojeť dovoluje držet leštičku v jakékoli poloze
  • díky suchému zipu je možné na nosný kotouč uchytit leštící kotouče vyrobené i z jiného materiálu se suchým zipem (např. plstěné)
  • nízká hmotnost leštičky (pouze 2,4 kg) činí práci příjemnější
  • elektronický systém udržování stálého výkonu umožňuje efektivní výkon leštičky i při nízkých otáčkách
  • standardní velikost závitu vřetena M14 umožňuje instalaci i jiných kotoučů vhodných pro obroušení povrchové úpravy
  • možnost nastavení šesti rychlostí leštění
  • leštička je vybavená snadným nastavením otáček po stovkových inkrementech za pomoci dotekových tlačítek s digitálním displejem

Elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Leštička rotační, 180 mm, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!