www.ferospoj.cz :: LED žárovka, závit E27, velká baňka (28.03.2024 - 21:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

LED žárovka, závit E27, velká baňka

LED žárovka se závitem E27výborný poměr ceny/svítivosti. Ucelený přehled všech námi nabízených LED produktů najdete v dokumentu ke stažení, který je ve spodní části technického popisu. 

Osadíte-li svítidlo led žárovkou, ušetříte 85% energie. Díky naší ceně na výstupu je návratnost Vaší "investice" velmi rychlá, pokud žárovky použijete ve svítidlech, která v bytě či kanceláři používáte nejčastěji. Barva teplá bílá je pro většinu našich zákazníků nejvíce vhodná do místností typu obývací pokoj, kancelář. 

Ve srovnání s řadou jiných výrobků na českém trhu je námi nabízená LED žárovka vyráběna nejmodernější technologií. Pro výběr úsporné LED žárovky je velmi důležitý parametr světelný tok neboli svítivost, která se u LED bodovky udává v lumenech. 
Pro snazší porovnání s klasickými žárovkámi Vám doporučujeme prohlédnout si tuto srovnávací tabulku (klikněte na tento odkaz). Rádi Vám také poradíme, nejste-li si jistí tím, jakou žárovku nakoupit právě pro Vaši aplikaci - tel. 777 610 961.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu LED žárovka, závit E27, velká baňka naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!