www.ferospoj.cz :: Lapač hmyzu G21 Tower (02.05.2024 - 02:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lapač hmyzu G21 Tower

Lapač hmyzu s dosahem až 300 m² obsahuje úspornou UV-A lampu, trubici s reflektorem, výkonný sací větrák, pojistku proti úniku zachyceného hmyzu a sběrný box. Lapač naláká hmyz pomocí trubicí se speciálním UV-A světlem a díky výkonnému sacímu větráku je zahubí a zachytí ve sběrném boxu. Ten pak stačí jen čas od času vyprázdnit. Další předností tohoto elektronického lapače je možnost snadného zavěšení díky připravené karabině nebo postavení na rovnou podložku (na podlahu, odkládací stolek, polici a podobně). Lapač můžete využít jak ve venkovním prostředí, tak ve vnitřním. S minimální spotřebou energie, úsporným světlem a snadným čištění se lapač stane Vaším dobrým přítelem v boji proti otravnému hmyzu.

Prodej lapačů hmyzu je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lapač hmyzu G21 Tower naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!