www.ferospoj.cz :: Květináč samozavlažovací COMBI MINI (28.03.2024 - 23:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Květináč samozavlažovací COMBI MINI

Samozavlažovací květináč z řady COMBI MINI v různých barevných provedeních v moderním designu je skvělým doplňkem do Vaší domácnosti, zahradu nebo na terasu.
Díky samozavlažovacímu systému květináčů COMBI MINI už nebudete muset svým květinám domlouvat zalévání u sousedky či známého, zavlažovací květináče se o Vaše květiny skvěle postarají.
Samozavlažovací květináče jsou vyrobeny z kvalitního plastu odolného nárazům či povětrnostním vlivům.  Květináče jsou tak vhodné pro vnitřní i venkonvní použití, odolávají mrazu, slunci i dešti.

Rostlina se vkládá přímo do květináče, ve kterém přijímá vodu, stejně jako ve volné přírodě, ze spodu kořeny. Když je rostlina správně zavlažena, přebývající voda odtéká mimo kořeny, tudýž nedochází k přelití květin a zahnívání.

Samozavlažovací květníky COMBI MINI jsou vhodné pro pěstování květin doma, v restauracích, hotelích nebo například kancelářích.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Květináč samozavlažovací COMBI MINI naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!