www.ferospoj.cz :: Květináč Industrial Tub (30.04.2024 - 21:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Květináč Industrial Tub

Květináč Industrial Tub vyrobený z kvalitního 0,8 cm silného plastového materiálu, který Vás nelimituje ani co se týče umístění, ani užívání. Stylový květník na květiny můžete mít jak v interiéru, tak v exteriéru. Květináč je lehký a zároveň výjimečně odolný vůči povětrnostním vlivům. Nemusíte bát ho nechat i v zimě venku - odolný je vůči mrazu až do -35 °C. Jeho údržba je velmi snadná. Při znečištění stačí opláchnout vodou a je zase jako nový. Na výběr máte hned 2 využití - samostatný květináč nebo obal na květináč. Na spodní straně najdete prohlubeň, do které můžete provrtat otvor pro odtékání vody do podmisky. Když do květináče provrtáte otvor, neznamená to, že už ho nemůžete použít jako obal. V balení najdete plastový uzávěr, kterým otvor pro odtékání vody opět uzavřete.

Prodej květináčů Industrial Tub je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Květináč Industrial Tub naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!